Dodge & Cox

San Francisco l Project Management

This successful financial management company relocated to 555 California Street to establish a new image and work function for the company. To achieve intimacy and to allow for staff to function on large floor plates, an elaborate glass and wood grid at the interior corridor wall system was designed to give warmth and allow visibility to spectacular views and to help staff feel connected. Two internal stair towers were constructed. The project schedule had to be carefully planned to allow for ambitious scope and zero tolerance detail.
Place Partners has worked with D&C for over 10 years to restack departments as they expanded their space needs to the current three full floors they occupy that totals nearly 100,000 square feet. 

© 2019 Place Partners. Created by Castelero Design.